Webhotell

Nettsidene laget hos oss bruker en skreddersydd versjon av WordPress som publiseringsløsning, og Googles infrastruktur for å få tilgang til raske servere og et sikkert nettverk.

WordPress

Skal du komme i gang med en blog, bedriftside eller nettbutikk er WordPress et ypperlig publiseringsverktøy, som er svært fleksibelt og kan formes etter dine behov.

Vi har plukket ut og installert diverse utvidelser som er essensielle for å komme gang med nettsider som ikke bare ser profesjonelle og bra ut, men som også bidrar til økt ytelse og god opplevelse på alle enheter.


doya proff

WordPress webhotell
kr 85 per måned
  •  Wordpress med premium tillegg
  • Google server og infrastruktur
  • SSL-sertifikat
  • Daglig backup
  • SEO - hjelper
  • Nettbutikk

Infrastruktur

~100% Oppetid

doya er plassert i Googles datahall og driftes av Googles personell. Noe som betyr bransjens beste oppetid og sikkerhet.  Faktisk garanterer Google at serverne vil være tilgjengelig minst 99,95% av tiden i løpet av et år, og i praksis overstiger de denne garantien. Det betyr færre tapte besøk for alle nettsider på doya.no sammenlignet med andre tilbydere.

Backup

For sikkerhetsskyld taes det daglig backup av alle nettsider. Vi holder backup for tre dager, noe som vil si at du som kunde når tid som helst kan hente ut nettsiden din slik den så ut for 1-3 dager siden. Backup av sidene er lagret på en geografisk forskjell plass fra våre servere, noe som minsker sjansene for at backup og sidene skal gå tapt samtidig.

Sikkerhet

Ikke bare sikres ditt nettsted gjennom Google sin brannmur og sikkerhetstiltak, men vi følger også diverse anbefalinger for hvordan sikre WordPress best mulig. Alle nettsider på doya bruker kryptert kommunikasjon og bare tema og tillegg som er forhåndsgodkjent kan installeres. Vi holder din installsjon oppdatert slik at du kan konsentrere deg om innhold.