WordPress plugins

Alle nettsider på vår WordPress plattform får gratis tilgang til flere profesjonelle plugins med en samlet verdi på mer enn 1000 kr. Samlet gjør de ditt nettsted raskere, sikrere og lettere å vedlikeholde.

Design & Maler

Elementor

Sidebygger

Elementor er en visuell sidebygger for design og oppdatering av nettsider. Den kan bruke både på sider og bloginnlegg i WordPress. 
Klikk på «Editer med Elementor» for å redigere innholdet. 

Pro-utgaven av Elementor kommer med en rekke ferdige moduler og maler som ikke er tilgjengelig i gratisversjonen.

GeneratePress

WordPress mal

Vi i doya har landet på GeneratePress som standardmal for alle nettsidene på vår plattform, fordi vi mener kvaliteten og fleksibiliteten er noe av det beste som finnes for maler i WordPress. Sammen med Elementor kan nettsidene tilpasses nesten ethvert behov.

Proff kunder kan få andre maler installert hvis GeneratePress ikke dekker de behov som nettsiden krever.

Optimalisering

Hummingbird

Sideoptimalisering

Dette tillegget gir diverse muligheter for å optimalisere sidene dine slik at du ikke mister brukere på grunn av lang lastetid.

Hummingbird er ikke synlig for vanlige brukere av doya, men jobber i bakgrunnen for å komprimere filer og for å vise sider så fort som mulig.

Smush Pro

Bildeoptimalisering

Smush automatisk optimaliserer alle bildene som blir lastet opp til nettsiden. Den lagrer også bildene i ulike størrelser slik at brukerne ikke bruker unødig med data og sidene vises raskere.

Smush er ikke synlig for vanlige brukere av doya, og jobber i bakgrunnen med å optimaliserer dine bilder.

 

Sikkerhet

Defender Pro

Sikkerhetshjelper

Defender hjelper deg med å holde din nettside sikker. Den forhindrer ulike forsøk på innbrudd, og holder hele tiden oversikt over status på nettsiden.

Defender er ikke synlig for vanlige brukere av doya. Den er slått på og arbeider i bakgrunnen, og samtidig gir oss beskjed hvis noe er feil.

Snapshot

Backupløsning

Snapshot blir brukt for å lage backup av alle doya-nettsider hver natt. Vi beholder backup for tre dager tilbake, slik at oppstår det problemer kan status for nettsiden rulles tilbake opptil tre dager.

Backup lagres på en ekstern server i et annet datasenter slik at dine data er trygg fra hendelser knyttet til doya-server.

Proff utvidelser

SmartCrawl Pro

Søkemotoroptimalisering

SmartCrawl hjelper deg å gjøre dine sider synlige for Google, og løfter nettsidene høyere opp i søkemotorene.

Tillegget vil også hjelpe deg med hvordan ditt nettsted fremstår på ulike sosiale medier.

Gå til «Sider» eller «Innlegg» i WordPress og klikk på «Rediger» på oppføringen du ønsker å optimalisere. Deretter se etter «SmartCrawl» litt lenger på redigeringsiden. SmartCrawl vil også dukke opp i menyen til venstre for å redigere innstillinger som gjelder for hele nettstedet.

WooCommerce

nettbutikk

Skal du ha nettbutikk for WordPress er det ikke et bedre valg enn WooCommerce. En velprøvd og godt uviklet løsning som fungere til både små og store nettbutikker.

WooCommerce har et stort utvalg tillegg hvis du trenger ekstra funksjonalitet. Men det er ikke nødvendig og kommer med betalingsløsningen Stripe slik at alt du trenger å gjøre er å legge inn produkter for å komme i gang.

Nettbutikken fungere også godt sammen med Elementor, SmartCrawl og Generated Press slik at du får et helhetlig produkt som dekker mange av de behov som oppstår ved opprettelse av ny nettbutikk.